کانگورو اولین ارائه دهنده فروش انلاین مواد شیمیایی و پلیمری

۱۰ مطلب در تیر ۱۳۹۴ ثبت شده است

سود پرک کانگورو..

سود پرک


نام کالا: سود (پرک)

فرمول شیمیایی: NaOH

شکل ظاهری: جامد پولکی سفیدرنگ
درصد خلوص: 99%
نوع بسته‌بندی: کیسه‌های 25 کیلویی
کشور تولیدکننده: ایران
محل تحویل: درب کارخانه


اطلاعات تکمیلی در ادامه مطلب...


۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
محمد شبانی

معرفی پلی استال از جمله محصولات سایت بزرگ کانگورو..

کانگورو

برای رفتن به سایت کانگورو اینجا کلیک کنید.

پلی استال

نام کالا: پلی استال
نام شیمیایی: پلی متیلن اکساید
شکل ظاهری: گرانول شفاف
گرید: 111DP
نوع بسته‌بندی: کیسه 25 کیلوگرمی
کشور تولیدکننده: آمریکا
برند:Delrin

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب...

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
محمد شبانی

از سایت بزرگ کانگورو دیدن کنید...

کانگورو www.Yeskangaroo.com


۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
محمد شبانی

معرفی برخی محصولات سایت بزرگ کانگورو

کانگورو

 
 
   

از سایت بزرگ www.yeskangaroo.com بازدید کنید..

فرمیک اسید:

نام کالا : فرمیک اسید
فرمول شیمیایی : HCOOH
شکل ظاهری : مایع بی‌رنگ و بی‌بو
درصد خلوص : 85%
نوع بسته‌بندی : گالن 25 کیلویی
کشور تولیدکننده : چین

اطلاعات بیشتر در ادامه مطالب...

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
محمد شبانی

توضیحات تکمیلی پلیمر ها:ترموپلاستیک ها و الاستومرها و...

پلیمرها به طور کلی به سه گروه اصلی گرمانرم ها یا تروموپلاستیک ها، گرما سخت ها یا ترموست ها، الاستومرها دسته بندی می‌شوند.

ترموپلاستیک ها با افزایش دما نرم شده و با خنک شدن به سختی اولیه اشان برمی گردند و بیشتر قابل ذوب هستند، به عنوان مثال، نایلون، پلاستیک های گرما سخت (ترموست ها) وقتی گرم می شوند، سخت شده و هنگام سرد شدن به سختی اولیه برمی گردند. این مواد توسط کاتالیزورها یا گرم شدن تحت فشار به یک شکل دائمی تبدیل می شوند. الاستومرها نظیر رابرها می توانند بدون پاره شدن و گسستن در برابر تغییر شکل مقاومت کنند.

توضیحات بیشتر در ادامه مطالب...

TPUپلی یورتان

TPU

 

راحتترین خرید خود را در سایت www.yeskangaroo.com تجربه کنید.

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
محمد شبانی

معرفی ترمویلاستیک ها وخصوصیات آن

پلیمرها به طور کلی به سه گروه اصلی گرمانرم ها یا تروموپلاستیک ها، گرما سخت ها یا ترموست ها، الاستومرها دسته بندی می‌شوند.

ترموپلاستیک ها با افزایش دما نرم شده و با خنک شدن به سختی اولیه اشان برمی گردند و بیشتر قابل ذوب هستند، به عنوان مثال، نایلون، پلاستیک های گرما سخت (ترموست ها) وقتی گرم می شوند، سخت شده و هنگام سرد شدن به سختی اولیه برمی گردند. این مواد توسط کاتالیزورها یا گرم شدن تحت فشار به یک شکل دائمی تبدیل می شوند. الاستومرها نظیر رابرها می توانند بدون پاره شدن و گسستن در برابر تغییر شکل مقاومت کنند.

اطلاعات بیشتر در ادامه مطالب...

محصولات ما را از دست ندهید www.yeskangaroo.com

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
محمد شبانی

معرفی اسیدها:از جمله اسید سولفوریک.اسید کلریدریک.اسید لاکتیک و...


اسید (از واژه لاتین acidus به معنای ترش) ماده‌ای شیمیایی است که مشخصه‌های محلول های آِّبی آن مزهٔ ترش، توانایی تغییر رنگ تورنسل آبی به قرمز، و نیز توانایی واکنش با بازها و بعضی فلزات ویژه (همچون کلسیوم) و تشکیل نمک هستند. محلول‌های آبی اسیدی دارای PH کمتر از ۷ هستند. پی‌اچ پایین به معنای اسیدی بودن بیشتر و غلظت بالاتر یون های مثبت هیدروزن است. محلول‌ها یا مواد شیمیایی را که ویژگی‌های اسیدمانند داشته باشند اسیدی می‌خوانند.

اطلاعات بیشتر در ادامه مطلب...



برای بازدید از محصولات به سایت http://www.yeskangaroo.com/ مراجعه کنید.
۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
محمد شبانی

کاربرد جوش شیرین یا بی کربنات سدیم

جوش شیرین یا بی‌کربنات سدیم با فرمول NaHCO۳ یکی از نمک های سدیم در ترکیب با کربنیک اسید است که تنها یک هیدروژن اسیدی این ترکیب با سدیم جایگزین شده‌است. این ترکیب، بی‌بو و بی‌طعم است که کمی دارای خاصیت بازی است و به صورت پودر سپید یا بلورین است. بی‌کربنات جاذب رطوبت و بوگیر است.

این ترکیب ماده برای متخلخل کردن خمیر نان استفاده می‌شود و نیز برای کم کردن اسید معده و درمان سوزش آن به کار می‌رود.

برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید...


برای مشاهده محصولات از جمله جوش شیرین یا بی کربنات به وبسایت http://www.yeskangaroo.com/ مراجعه کنید.

۱ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
محمد شبانی

مونو گلایکول و کاربرد های آن MEG

مونو گلایکول

مونو اتیلن گلایکول یک ترکیب آلی است که به عنوان ضدیخ در وسایل نقلیه و پیش ماده برای پلیمرها مورد استفاده قرار می گیرد. مونو اتیلن گلایکول در حالت خالص، مایعی بیرنگ، بی بو و سمی می باشد و مزه ای شیرین دارد.

برای مشاهده کامل متن به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مهناز راد

مطالب جذاب و خواندنی در مورد شیمی

تشخیص مواد غذایی:

ایا میدانید برای تشخیص برخی مواد غذایی چه کار باید کرد؟
ساده است برای تشخیص قند در مواد غذایی کافی است کمی فهلینگ 
بر روی ان ماده بریزید اگر به رنگ قرمز در امد بدانید ان ماده دارای قند است.
برای تشخیص پروتئین کافی است کمی اسید نیتریک روی ان ماده بریزید اگر 
به رنگ زرد در امد بدانید ان ماده دارای پروتئین است.
برای تشخیص نشاسته کافی است کمی لوگل روی ماده مورد نظر بریزید اگر به 
رنگ سیاه در امد, معلوم میشود ان ماده دارای نشاسته است.


دستمال ها چگونه نمیسوزند:

کافی است 100 سانتی متر مکعب الکل اتیلک را در 600 سانتی متر مکعب 
اب مخلوط نمایید دستمال را در ان مایع خیس کنید سپس با خیال راحت ان را اتش 
بزنید و خاطر جمع باشید که دستمال هر چند شعله میکشد اما نمیسوزد زیرا الکل 
مشتعل میشود ولی بخار ابی که از دستمال بلند میشود مانع سختن ان میگردد!!!! (این کارها میتوانند نوعی تردستی باشند)


برای دیدن مطالب بیشتر به ادامه مطلب مراجعه فرمایید

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مهناز راد