تشخیص مواد غذایی:

ایا میدانید برای تشخیص برخی مواد غذایی چه کار باید کرد؟
ساده است برای تشخیص قند در مواد غذایی کافی است کمی فهلینگ 
بر روی ان ماده بریزید اگر به رنگ قرمز در امد بدانید ان ماده دارای قند است.
برای تشخیص پروتئین کافی است کمی اسید نیتریک روی ان ماده بریزید اگر 
به رنگ زرد در امد بدانید ان ماده دارای پروتئین است.
برای تشخیص نشاسته کافی است کمی لوگل روی ماده مورد نظر بریزید اگر به 
رنگ سیاه در امد, معلوم میشود ان ماده دارای نشاسته است.


دستمال ها چگونه نمیسوزند:

کافی است 100 سانتی متر مکعب الکل اتیلک را در 600 سانتی متر مکعب 
اب مخلوط نمایید دستمال را در ان مایع خیس کنید سپس با خیال راحت ان را اتش 
بزنید و خاطر جمع باشید که دستمال هر چند شعله میکشد اما نمیسوزد زیرا الکل 
مشتعل میشود ولی بخار ابی که از دستمال بلند میشود مانع سختن ان میگردد!!!! (این کارها میتوانند نوعی تردستی باشند)


برای دیدن مطالب بیشتر به ادامه مطلب مراجعه فرمایید

خورندگی اسید فلوئوریدریک

ایا میدانستید اگر بروی یک تکه شیشه پارافین مایع بریزید و بگزارید سرد و سفت شود
و بعد درون انرا با یک قاشق به هر صورت که میخواهید بتراشید (یک نوشته یا هر چی)
و بعد درون این طرحتان اسید فلئوریدریک بریزید و بگزارید تا فردا بماند 
بعد فردا روی شیشه را پاک کنید تا دیگر اثری نماند میبینید که دور طرحتان خورده شده
است و اگر ضربه ای به طرحتان بزنید از جایش در خواهد امد.
جالب است نه؟ میدانید چرا این اتفاق میافتد برای اینکه اسید فلئوریدریک خورنده 
شیشه است و پارافین جلوگیرنده اسید.


شمع در شمعدان خود به خود روشن میشود.
-شمع ها قبلا نباید روشن شده باشند.
-قبلا تارهای فتیله را با سوزن از هم جدا کرده و افشان کنید.
کافی است که 2 گرم فسفر تهیه کنید و ان را در 5 برابر حجم خود سولفید کربن
حل کنید. اگر روی شمع ها یک قطره کوچک سولفید کربن شامل فسفر بریزید شمع ها به فاصله ی 10 دقیقه روشن خواهند شد.


ب صوتی تری یدید نیتروژن
 - ید+ امونیاک+ یدید پتاسیم. کافی است این سه ماده را با هم مخلوط کرده و سپس صاف کنید و روی صافی را بذاریم خشک شود سپس با یک ضربه (با پا ,چوب,...)به این ماده صدای بلندی شنیده میشود.